Tampereen Iaidoseura ry

Seuraava alkeiskurssi | Varusteet | Harjoitusajat

Seuraava alkeiskurssi

Ennen syksyn alkeiskurssia seuramme järjestää yhdessä kendoseura Fudo Kamaen kanssa iaidon ja kendon yhteisnäytöksen lauantaina 1.9.2018 kello 12:30 Nääshallin liikuntasalissa.

Syksyn 2018 alkeiskurssi alkaa maanantaina 3.9.2018 Nääshallin liikuntasalissa kello 20:00, mutta mukaan ehtii vielä parilla seuraavallakin kerralla. Kurssi kestää vuoden loppuun asti. Alkeiskurssin alaikäraja on 16 vuotta.

Alkeiskurssin hinta on 90e, joka sisältää seuran liittymismaksun 30e sekä kuluvan puolivuotiskauden harjoitusmaksun 60e. Maksuohje löytyy täältä.

Tervetuloa harjoittelemaan iaidoa kanssamme!

Varusteet

Alkeiden harjoitteluun tarvitset t-paidan ja sisäliikuntaan soveltuvat housut. Pehmeät polvisuojat (lentopallo- tms.) ovat harjoittelussa käytännössä pakolliset, sillä harjoittelu tapahtuu kovalla lattialla. Perusharjoitteluun soveltuvan puumiekan voit lainata tai ostaa seuralta.

Seura järjestää tarvittaessa harjoitteluasujen yhteistilauksen, jolloin asut saa yleensä vähän halvemmalla kuin yksin ostamalla. Lisäksi seura auttaa varusteiden mitoittamisessa.

Lisätietoja antaa: tampereeniaidoseura(a)gmail.com

Harjoitusajat

Alkeiskurssi harjoittelee samoilla vuoroilla kuin vanhat harjoittelijat.