Tampereen Iaidoseura ry

Seuraava alkeiskurssi | Varusteet | Harjoitusajat

Seuraava alkeiskurssi

Kevään 2017 alkeiskurssi alkaa maanantaina 13.2. Nääshallin liikuntasalissa kello 20:00, mutta mukaan ehtii vielä parilla seuraavallakin kerralla. Kurssi kestää vuoden loppuun asti. Alkeiskurssin alaikäraja on 16 vuotta.

Ennen kurssin alkua lajiin on mahdollisuus tutustua torstaina 9.2. tulemalla seuraamaan harjoituksiamme.

Alkeiskurssin hinta on 65e, joka sisältää kuluvan vuoden seuran jäsenmaksun sekä puolen vuoden harjoitusmaksun.

Tervetuloa harjoittelemaan iaidoa kanssamme!

Varusteet

Alkeiden harjoitteluun tarvitset t-paidan ja sisäliikuntaan soveltuvat housut. Pehmeät polvisuojat (lentopallo- tms.) ovat harjoittelussa käytännössä pakolliset, sillä harjoittelu tapahtuu kovalla lattialla. Perusharjoitteluun soveltuvan puumiekan voit lainata tai ostaa seuralta.

Seura järjestää tarvittaessa harjoitteluasujen yhteistilauksen, jolloin asut saa yleensä vähän halvemmalla kuin yksin ostamalla. Lisäksi seura auttaa varusteiden mitoittamisessa.

Lisätietoja antaa: tampereeniaidoseura(a)gmail.com

Harjoitusajat

Alkeiskurssi harjoittelee samoilla vuoroilla kuin vanhat harjoittelijat.