Tampereen Iaidoseura ry

Seuraava alkeiskurssi | Varusteet | Harjoitusajat

Seuraava alkeiskurssi

Seuraava alkeiskurssi alkaa keskiviikkona 13.10.2021 kello 19:30 Nääshallin Liikuntasalissa.

Lisäksi toivotamme iaidosta kiinnostuneet tervetulleiksi katsomaan harjoituksiemme yhteydessä iaidonäytöstä maanantaina 11.10. kello 20:30 Nääshallin liikuntasaliin. Näytöksen jälkeen on mahdollista jäädä testaaman lajia, ja kyselemään lisätietoa alkeiskurssista.

Alkeiskurssin hinta on 115e, joka sisältää seuran liittymismaksun 30e sekä kuluvan puolivuotiskauden harjoitusmaksun 85e. Maksuohje löytyy täältä.

Jos alkeiskurssin alkamisen jälkeen herää kiinnostus iaidoon, ota rohkeasti yhteyttä! Harjoittelemaan voi päästä myös alkeiskurssien ajankohtien ulkopuolella.

Tervetuloa harjoittelemaan iaidoa kanssamme!

Varusteet

Alkeiden harjoitteluun tarvitset t-paidan ja sisäliikuntaan soveltuvat housut. Pehmeät polvisuojat (lentopallo- tms.) ovat harjoittelussa käytännössä pakolliset, sillä harjoittelu tapahtuu kovalla lattialla. Perusharjoitteluun soveltuvan puumiekan voit lainata tai ostaa seuralta.

Seura järjestää tarvittaessa harjoitteluasujen yhteistilauksen, jolloin asut saa yleensä vähän halvemmalla kuin yksin ostamalla. Lisäksi seura auttaa varusteiden mitoittamisessa.

Lisätietoja antaa: tampereeniaidoseura(a)gmail.com

Harjoitusajat

Alkeiskurssi harjoittelee samoilla vuoroilla kuin vanhat harjoittelijat.